top of page

Bra att veta om Halmstad Gårdshotell 

När vi mixar ett boutiquehotell med ett ekohostel blir det; Ett litet mysigt gårdshotell utan restaurang och frukost. Hotellet har full hotellstandard med bra sängar, mjukt sänglinne och lavendeldoftande duschprodukter. Även om vi inte serverar mat finns goda förutsättningar att laga mat och äta gott hos oss. Kaffet är alltid påslaget och grillen är alltid redo. Tillåter säsongen är det bara att förse sig från kryddlandet, till drinken eller grytan. Vi har inget alkoholtillstånd men det är fritt fram att ta med öl och vin att avnjuta inne som ute. Vi gillar när våra gäster bjuder in sina gäster till en picknick i trädgården, en grillkväll eller annat mysigt häng. Ju fler, desto bättre!

In- och utcheckning

Alla bokningar betalas senast vid incheck. Betalning kan göras med kort eller Swish. Vi tar inte emot American Express, Diners eller kontanter.  

  • Incheckning är från 16.00 till 19.00

  • Utcheckning senast 11.00 avresedagen

 

Bokningsregler

Avbokning kan göras dagen före ankomst innan kl 12.00. Bokningar på 5 nätter eller längre måste avbokas 7 dagar innan ankomst. Är bokning gjord via Booking eller Hotels.com så kan vi ej hjälpa till med förändringar eller avbokningar. 

 

Parkering

Vi har totalt 12 parkeringsplatser och 3 laddstationer för elbilar (två av dessa är dock dedikerade Tesla). Utöver dessa platser finns 60 parkeringsplatser vid skolan/kyrkan som våra gäster får använda. Avstånd till hotellet från parkeringen ca 50m.  

 

Wifi och TV

Vi har riktigt bra Wifi. TV-utbudet är begränsat till svenskt grundutbud men ta gärna med egen Chromecast. 

Städning

All slutstädning ingår självklart. Vid längre vistelser byter vi handdukar och gör en lättare städning halvvägs. 

Gästkök och grill

Vårt gästkök är ett "dubbelt" kök och fullutrustat (men ej diskmaskin). Vi har en bra kaffemaskin och kaffe/te ingår. Det finns alltid ett grundutbud av kryddor att tillgå och vi har ett kryddland under sommaren. Grillen är alltid redo för en BBQ. Grillkol, eltändare och grillverktyg finns på gården och ingår.  

 

Trädgård

Vi älskar odling och trädgård och hoppas ni gillar att hänga i vår. Nyttja den så mycket ni vill och kan. Ät ute, ligg i gräset och dofta på blommorna. 

Barn

Vi gillar barn och barn är alltid välkomna. Barn som sover i föräldrars säng behöver inte uppges vid bokning men barn som sover i egen säng motsvarar en vuxen vid bokning. 

 

Husdjur

På gården har vi hönor och kaniner. Ibland får vi besök av vilda djur som rådjur, räv eller älg. Vi gillar hundar och har tre rum där hund är välkomna. Vi har tre Gårdens Dubbel Superior som hundrum utifrån att dessa har egen entré. Vi debiterar 300 kr per hund och vistelse. Hund måste förbokas på mail eller telefon och kan bara bokas då hotellbokningen gjorts direkt med hotellet.  

 

Brandskydd

Brandskydd är viktigt och vårt brandlarm är direktkopplat mot räddningstjänsten. Falskt larm innebär utryckning och kostnad. Är larmet orsakat av gäst pga försumlighet står gästen för utryckningskostnaden. 

bottom of page