top of page

Bokningsinformation

På Halmstad Gårdshotell checkar du in i ett ”piffat” hotellrum med härligt bäddade sängar, mjuk frotté och lavendeldoftande shampoo och balsam. Även om vi inte har restaurang eller frukost så säger vi att vi erbjuder ”Gårds-all inclusive”. Oavsett färdmedel så ingår parkering. Kaffemaskinen är alltid på, kaffe/te ingår. Grillen är alltid redo och grillkol ingår. Gästtvättstugan står redo och tvättmedel ingår. Gästköket är alltid öppet, fullutrustat och redo för matlagning. Våra studios har dessutom eget kök och egen kaffebryggare.
 

Vi gillar när våra gäster bjuder in sina gäster för en grillkväll eller bara en fika. 
Varmt välkomna!   

Bokningsregler

Har er bokning gjorts via booking.com eller hotels.com gör du som gäst ändringar eller avbokning där, utifrån de regler som gällde vid bokningstillfället. Om bokning gjorts via vår hemsida sker avbokning senast tre dagar innan ankomst. Vid längre vistelser (5 nätter eller fler) måste avbokningen ske senast 14 dagar före ankomst. En bokning blir automatiskt en gruppbokning när ni är fler än 10 personer eller bokar fler än 4 rum. Vid en gruppbokning ska ändring eller avbokning ske senast 14 dagar före ankomst.  Sen avbokning innebär full betalning. 

Betalning

Alla bokningar betalas senast vid incheck. Betalning kan göras med kort eller Swish. Vi tar inte emot American Express, Diners eller kontanter.  

In- och utcheckning 

  • Incheckning är från 16.00 till 19.00

  • Utcheckning senast 11.00 avresedagen

Snabbutcheck görs genom att endast sätta rumsnyckeln i rumsdörren för att sedan göra sorti. Detta förutsätter att rummet är betalt och ingen betalning kvarstår. 

 

Parkering

Vi har totalt 12 parkeringsplatser. Har du elbil har vi tre laddstationer på gården som startas via Bravidas app. Kyrkans församlingsgård har också 8 st laddstationer för elbilar och startas med EasyPark. Utöver dessa platser finns 60 parkeringsplatser vid skolan/kyrkan som våra gäster får använda. Avstånd till hotellet från dessa parkeringsplatser är ca 50m.

 

Wifi och TV

Vi har riktigt snabbt Wifi och information om inlogg finner du på ditt rum. TV-utbudet är begränsat till svenskt grundutbud men ta gärna med en egen Chromecast och plugga in i TV:n. 

Städning

All slutstädning ingår självklart! Vid vistelser kortare än 3 nätter gör vi inget städ under själva vistelsen. Vid längre vistelser byter vi handdukar och gör en lättare städning. Vid långa vistelser genomför vi veckostäd (fullt städ och byte av sängkläder). Notera att disk hanterar alla gäster själv oberoende om man har eget kök eller nyttjar gästköket. 

Rökning och alkohol

Vi är helt rökfria inomhus. Det går bra att röka utomhus så länge man visar respekt och nyttjar askkopparna. Vi har inget alkoholtillstånd utan applicerar "bring your own wine". Vi är dock ingen anläggning där man festar. 

Husdjur / Hund

På gården har vi höns och kaniner. Ibland får vi besök av vilda djur som rådjur, räv eller älg. Vi gillar hundar och har några rum/studior där hundar är välkomna, dessa ligger på bottenvåningen och har egen ingång. Hundar måste alltid bokas i förväg och kan aldrig bokas via Booking.com eller Hotels.com. Vi tar ut 300 kr per hund och vistelse (eller vecka) i hotellrum, 500 kr per hund och vistelse (eller vecka) i studios och 1000 kr per hund och vistelse (eller vecka) i sviten. Skador orsakade av hunden betalas av dess ägare.

Gästkök, grill och pizzaugn

Vårt gästkök är välutrustat (ej diskmaskin). Vi har en bra kaffemaskin och kaffe samt te ingår. Det finns alltid ett grundutbud av kryddor att tillgå och vi har ett kryddland på uteplatsen. Grillen är alltid redo. Pizzaugnen kan alltid tändas. Grillkol, eltändare och verktygen som behövs för grillen och pizzaugnen finns självklart att tillgå. 

Trädgård

Vi älskar odling och trädgård och hoppas ni gillar vår trädgård. Nyttja trädgården så mycket ni vill och kan. Ät ute, ligg i gräset och dofta på blommorna. 

Barn

Vi gillar barn och barn är alltid välkomna. Barn som sover i föräldrars säng behöver inte uppges vid bokning men barn som sover i egen säng motsvarar en vuxen vid bokning. Barn är barn men förväntas sköta sig. Föräldrar är alltid ansvariga för sina barn.

Brandskydd

Brandskydd är viktigt och vårt brandlarm är direkt kopplat till räddningstjänsten. Falskt larm innebär utryckning och kostnad. Är larmet orsakat av gäst pga försumlighet står gästen för utryckningskostnaden. Var därför noga med att använda köksfläkt samt ej bränna mat.

bottom of page